EZ Weight Loss Tips

Diet Control Knowledge Test


I have included a simple and quick 10 questions test to see how much you have grasped about the proper way to control you diet and achieve your weight loss goals. Go ahead and do the test, you might find it interesting.

1) Which of the following is suitable for a between meal snack?
a) Cheese
b) Carrots
c) Yogurt
d) Coffee
e) Candy


2) How many glasses of water should a person have in a day?
a) 5-6
b) 10-20
c) 10- 12
d) 4-5
e) 15-20


Please Click Here for this “Fat Blaster” brain molecule : the key to shocking weight loss.




3) Which of the following is bad as far as weight control is concerned?
a) snacking
b) smoking
c) coffee
d) crash diets
e) all the above


4) How many hours sleep does an adult need?
a) 7-8
b) 6-7
c) 8-9
d) 5-6
e) 9-10


5) Which is better for a person on a diet?
a) fresh fruit
b) canned fruit
c) fruit juice
d) processed fruit
e) cooked fruit


6) Which of the following should you always include in your diet?
a) nuts
b) dried fruits
c) fruit juice
d) salads
e) tea


7) Which of these two is better for your health?
a) coffee
b) tea


8) The most important meal of the day is?
a) supper
b) snacks
c) break fast
d) lunch
e) tea


9) Which of the following can you afford to cut out from your diet?
a) fats
b) carbohydrates
c) vegetables
d) proteins
e) vitamins


10) Which meat is better for health?
a) white meat
b) red meat
c) raw meat


Answers:
1. b
2. c
3. e
4. a
5. a
6. d
7. b
8. c
9. a
10. a


Keep reading for the next step on how to achieve Natural Weight Loss





Coral Springs, Longmont, Kansas, New Bedford, Farmington, Morgan City, El Paso de Robles (Paso Robles), Napa, Tennessee, Harker Heights, Gautier, New Milford, Lebanon, Canton, Grafton, Missouri, Cottonwood Heights, Mississippi, Delray Beach, St. Louis, Princeton, Woodstock, Neenah, Belvidere, Idaho, Sunland Park, Blythe, Hilton Head Island, Carbondale, Greenacres, Hobbs, Scottsboro, Xenia, Girard, Struthers, Hawaii, Westminster, East Chicago, Alexandria, Colleyville, Cookeville, Millville, West Chester, Providence, New Mexico, Plano, Lakewood, Tucson, Michigan, Elgin, Martinsburg, Montana, Watertown, Biloxi, Des Moines, Casper, Freeport, San Marcos, Fostoria, Cambridge, Revere, Goleta, Lumberton, Richmond, Helena, South Bend, Lebanon, Prichard, Sayreville, Brookings, Swansea, Washington, Atlanta, Minnesota


Chamber of Commerce - on the Web logo
Chamber of Commerce on the Web Member